MMK ENERGETIKAI TANÁCSADÁS - HUNGEXPO

MMK ENERGETIKAI TANÁCSADÁS

INGYENES ENERGETIKAI TANÁCSADÁS
SZAKÉRTŐ MÉRNÖKÖKTŐL

MAGYAR MÉRNÖKI KAMARA


Helyszín: A pavilon, standszám a későbbiekben


A Magyar Mérnöki Kamara a Construma kiállítás keretén belül térítésmentesen nyújt energiamegtakarítási tanácsokat állampolgároknak és vállalkozóknak egyaránt.

A tanácsadás kiterjed a nyílászárók cseréjétől, a falak szigetelésén és a megújuló energia használatán át a fűtési és elektromos rendszerek kiépítéséig és felújításáig minden beruházásra, amelynek célja az energiamegtakarítás és hatékonyabb energiahasználat. A szolgáltatás igénybevételét javasoljuk az építkezőknek, felújítóknak, ingatlan vásárlóknak, de a vállalkozásoknak is, például a technológiai folyamataik energiahatékonyságának fejlesztésében. Célunk, hogy segítsünk mind a lakossági ügyfeleknek, mind a kis- és középvállalkozásoknak, hogy energiát és pénzt takarítsanak meg. Mindemellett tájékoztatást nyújtunk az aktuálisan elérhető energiahatékonysági pályázatokról.

A Magyar Mérnöki Kamara az épületgépészeti, az energetikai és az elektrotechnikai szakmai tagozat szakértőivel kiegészülve tájékoztatást nyújt az energetika területén elért eredményekről, fejlesztésekről. Ismerje meg a korszerű technológiákat, keresse szakértőinket a Magyar Mérnöki Kamara standjánál!

A szolgáltatás ingyenes.