LOSZ DESIGNKockák - HUNGEXPO

LOSZ DESIGNKockák

LAKBERENDEZŐK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE

DESIGNKockák


Helyszín: G pavilon / 502A


Hogy mire vállalkozik a Lakberendezők Országos Szövetsége az idei OTTHONDesign Otthonteremtési Szakkiállításon?

Nem kevesebbre, mint arra, hogy a játékosság égisze alatt DESIGNKockából építkezzen!

Letisztult, modern, a hagyományos szigort és a sokszor látott sémákat nélkülöző, ám a kifinomult ízlés határait tiszteletben tartó kisenteriőrökkel, jelképes exteriőrökkel bélelt kubusai ezúttal is kuriózumokkal várják az aktuális trendekre és látványos megoldásokra vágyókat.

A 2024-es esemény fókuszában tehát a játékosság áll, a célközönség pedig nem más, mint a mindannyiunkban élő gyermek. Mert játszani és játékosnak lenni muszáj, ez az önfeledt tevékenység életünk minden területét áthatja, akarva-akaratlanul.

Miért zárnánk ki éppen élettereinkből?

Egy csipetnyi humor, néhány önfeledt pillanat, a megszokottal való szembefordulás sosem árt, sőt: új kalandokat ígér, a meglepetés izgalmával kecsegtet. A játékban örömet lelünk – önkifejezésre sarkall bennünket, így felfedi igazi egyéniségünket is. Az otthon pedig pontosan erről szól: saját képünkre kell (és kívánjuk) formálni, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat védelmében.

Legyen hát lakókörnyezetünk a ‘homo ludens’ játszótere, élvezzük az általa felszabadított kreatív energiákat!

No de hogyan fogjunk hozzá? Meddig merészkedjünk? Hol húzódik a finom mezsgye a túl kevés és a már sok(k) között? Milyen eszközöket vessünk be, hogy megtapasztaljuk a játékos miliő ránk gyakorolt jótékony hatásait?  

Erre és rengeteg más kérdésre találhatja meg a választ az, aki betekint az egyes DESIGNKockák képviselte önálló kis világokba, ahol különleges koncepciókba foglalt exkluzív anyagok, frissen debütáló termékek, stílustippek és apró, mégis rafinált trükkök sora szolgál inspirációul – mindez persze professzionális útmutatás kíséretében, hiszen a szakmai tanácsadás most sem maradhat el.

Érdemes mielőbb regisztrálni, hogy személyre szabott javaslatokat kapjon a dilemmákkal küzdő látogató!

LAKBERENDEZÉSI TANÁCSADÁS REGISZTRÁCIÓ

S hogy mikor veszi kezdetét a móka? 2024. április 10-étől 14-éig, nyitvatartási időben várja a dizájnkedvelőket eme rendkívüli játszótér, ahol garantáltan nem fog unatkozni senki.

Irány az OTTHONDesign, irány a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor!