Annie Sloan Hungary workshop

Bútorfestés alapok 45 percben az Annie Sloan Hungary forgalmazóitól

Mondhatnánk, hogy a lehetetlent vállaljuk: azt, hogy megmutatjuk a bútorfestés alaptechnikáját ilyen rövid idő alatt. Az igazság az, hogy nem lehetetlen, hiszen egy nagyon egyszerű dologról van szó, ahol csak annyit kell tenned, hogy belesimulsz az ecsetvonásokba, kicsit elengeded a külvilágot és élvezed az alkotást örömét!

„Végy egy régi bútort és egy kis festéket, párosítsd jó ízléssel, és máris készen van a prémium kategóriás és igazán egyedi lakásod!”

Mit fogsz tanulni, ha eljössz ingyenes workshopunkra? Egy kis falra akasztható dekorációs táblát készítünk majd együtt, melyen keresztül megismerheted:

  • az ecset- és festékkezelést,
  • a stencilezést, mint dekorációs technikát,
  • a waxok (viaszok) típusát és a waxolás technikáját,
  • és természetesen az Annie Sloan krétafestéket.

Oktatóink egytől-egyik profi bútorfestők, gyakorlott workshop vezetők, a hazai Annie Sloan márka forgalmazói, akiknek mind saját műhelyük és boltjuk van szerte az országban. Így nem csak értékesítői, de aktív használói is ennek a csodás festéknek, melynek eredményeként rengeteg gyakorlati tanáccsal fognak ellátni. A workshop végén pedig reméljük már csak egy kérdésed marad: mit festhetnék át? 😊

Bővebb információ róluk és az Annie Sloan közösségről:

www.anniesloan.hu
https://www.facebook.com/anniesloanhungary/
https://www.instagram.com/anniesloan_hungary/

WORKSHOPOK IDŐPONTJA:
Április 6. (szerda), április 7. (csütörtök), április 8. (péntek), április 10. (vasárnap) – naponta 4 alkalommal, 2 óránként.
Április 9. (szombat) – 6 alkalommal, 2 óránként.

HELYSZÍN: B pavilon, 406A stand

A workshopok 2 asztalon, 2 profi bútorfestő vezetésével folynak egyszere. Alkalmanként maximum 10-10 fő részvételét tudjuk biztosítani.
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz között. Regisztrálni és a workshopok pontos kezdési időpontjáról tájékozódni a helyszínen tudsz.

Kövesd nyomon a színpadi programokat is, hiszen forgalmazóink ott is izgalmas előadásokkal várnak!

Ismerd meg az Annie Sloan márkát!

Az Annie Sloan Hungary az angol Annie Sloan bútor – és falfestékek magyarországi nagykereskedője. Az Annie Sloan Chalk Paint™ az első krétafesték márka a világon. Egy bársonyos, matt hatású bútorfesték, mely szinte minden felületre tapad. Megjelenésével egy bútor átfestése, átalakítása klasszisokkal könnyebb, gyorsabb lett, így általa ez a hobbi szélesebb rétegek számára is elérhetővé vált. Használata előtt nem kell csiszolni, alapozni. A festési folyamat egyszerű és élvezetes.

Az Annie Sloan család másik tagja a 32 színből álló falfesték kapszulakollekció. A festékekellenállóak, használatuk praktikus és egyszerű. Textúrája robosztus, csepegésmentesen kenhető és fényűzően matt hatást érhetsz el vele, mely mosható és súrolható is!

A kréta -és falfestékek azonos és egymással harmonizáló színekben is elérhetőek, így használatukkal harmonikus tereket hozhatsz létre.

Az Annie Sloan Hungary célja, hogy a bútorfestés élményét összekapcsolja az újrahasznosítással és megmutassa azt, hogy egy használt bútor átfestve igenis alkalmas arra, hogy egy mai enteriőr része legyen.