• #
  • #
  • #

Vélemények

Néhány kiállítói vélemény a 2017-es kiállításokról 

„Minden piaci szektornak szüksége van egy átfogó, szakmai rendezvényre, ahol a versenytársak, a partnerek és a potenciális fogyasztók egy fedél alatt gyűlhetnek össze. Az építési kedv növekedésének közepette pedig kifejezetten fontos szerep jut a Construmának, hogy újdonságainkat, komplex, immár akár lapos tetős megoldásainkat is egy csokorba gyűjtve bemutassa a magánépíttetőknek, ezzel inspirálva a lakossági szektoron belüli építkezőket már a tervezés fázisában. Ezért veszünk mi is részt évről évre a kiállításon innovációinkkal, hogy találkozzunk a fogyasztókkal, a partnerekkel, és részt vegyünk a szakmai fórumokon.”
Miheller Gábor, Bramac Kft., ügyvezető igazgató

"Lenyűgöző a Hungexpo csapatának rugalmassága. Korrekt módon, segítő szándékkal vezetik végig a kiállító cégek szervezőit, marketingeseit a sikeres megjelenéshez vezető úton. Jó velük együtt dolgozni!"
Lányi András, FAKRO Magyarország Kft., marketingvezető

„Mind a Construma, mind szűkebb területünkre vonatkoztatva a Hungarotherm az év egyik legfontosabb eseménye számunkra. Jó tudni, hogy melyik az a stabil és megfelelő színvonalat biztosító rendezvény, ahol mind a szakmai, mind a végfelhasználó partnereinknek bemutathatjuk legújabb termékeinket. Fontosnak tartjuk az építtetők megjelenését a kiállításokon, hogy a folyamatosan fejlődő, bővülő építőipari megoldásokkal ők is megismerkedjenek és tudatosan döntsenek a beépítendő műszaki tartalmakról.”
Chappon Ákos,  Kamleithner-Budapest Kft., cégvezető


Néhány kiállítói vélemény a korábbi kiállításokról

Három éves kiállítás tapasztalattal, cégünk vezetősége úgy döntött, hogy ez évben először, az Otthon Design kiállításon mutatjuk be exkluzív prémium márkánk legújabb modelljeit.
Mind az érdeklődők számában, mind a megrendelőink számát tekintve jelentősen túlmutatott elképzeléseinken a rendezvény.
Az elkövetkezendő években szeretnénk meghatározó résztvevői lenni a kiállításnak. 
Soós Zoltán, SMEG Bemutatóterem Budapest

Cégünk saját tervezésű kandallók gyártásával, azok értékesítésével foglalkozik. A kiállításon győri partnercégünkkel, a PIKTOR Kft.-vel karöltve vettünk részt. A kereskedelmi hátteret budapesti márkaképviseletünk, a Fürjes Kandalló biztosította.
A kiállítás 5 napja alatt – az elosztott katalógusok alapján- standunkon közel 2.500 látogató fordult meg. Helyben 8 üzlet köttetett, ami közel 10%-kal volt jobb a tavalyinál. Partnerkörünk is bővült két viszonteladóval, erre a 2013-as kiállításon nem került sor.
A kiállításhoz fűződő akciónkban (április 02-23.), országos kiterjedésű partnerhálózatunk is részt vett. Ezen idő alatt a kiállításhoz köthetően 16 %-kal magasabb forgalmat realizáltunk, mint az előző évben.
Összességében a vásáron való részvétel beváltotta a hozzá fűzött reményeket, elégedetten zártuk ezt az időszakot.
Nagy valószínűséggel a 2015-ös kiállításon is részt kívánunk venni.
Elekes Lajos Gábor, HAAS+SOHN Kft., értékesítési vezető

"Mint mindig, ezúttal is elégedettek lehettünk a Hungarotherm/RENEO kiállítással. A legfontosabb szempont a látogatók száma.  Az öt nap során átlagosan 200-300 érdeklődővel találkoztunk standunkon, akiknek a nagy része szerelő, kivitelező volt. Ez azért fontos, mert a végfelhasználók döntésében nagy szerepet játszanak. A szakmai kísérő programok is növelték a rendezvény színvonalát. Amennyiben jövőbeni lehetőségeink engedni fogják, biztosan részt veszünk a következő kiállításokon."
Toldi Balázs, Hőtechnikai és Gépipari Kft.

"A HERZ Armatúra Hungária Kft. számára komoly kihívást jelentett a Hungarotherm kiállítás, összevonva a Reneo megújuló energia kiállítással. Mindkét területen jelentős mértékben jelenlévő vállalat lévén a két kiállítást, egy nagyobb méretű standon vontuk össze.
Az elmúlt időszak gyengén látogatott kiállításait látván félelmeink voltak az érdeklődést illetően, de ezeket a félelmeket már az első kiállítási nap romba döntötte, folyamatos volt a szakmai látogatók serege.
Ez a tendencia folytatódott szinte a kiállítás végéig, bár az utolsó két napon a fogyasztói látogatók érdeklődtek intenzívebben, folyamatosan feladatot adva a területen dolgozó munkatársainknak.
Összességében egy jól látogatott, célközönséggel jól ellátott rendezvény részesei lehettünk."
Marosi Balázs, HERZ Armatúra Hungária Kft.

"Az idei Construma egyértelműen pozitív meglepetés volt. Az építőipar nehéz helyzete miatt kétségeink voltak, azt gondoltuk, a korábbinál sokkal kisebb érdeklődés kíséri majd a vásárt. Ezzel ellentétben az első három szakmai napot kifejezetten nagy látogatottság jellemezte. Rengeteg szakmai partner kereste fel standunkat. Lehetőség nyílt megmutatni az újdonságokat, a fejlődéseket. A hétvégi közönségnapok pedig jó alkalmat adtak arra, hogy a felhasználók, a végvevők is szakmai információhoz jussanak és jobban megismerjék a céget, a termékeket. A Construmának mindenképp van létjogosultsága, megrendezésekor elsődlegesen szem előtt tartva a gyártók érdekeit és a minél szélesebb körben történő megjelenést, hangsúlyozva a szakmaiságot. Ha lehetőségeink engedik, a jövőben is a Construma kiállítói leszünk!"
Németh Henrietta, CREATON Hungary Kft.