• #
  • #
  • #

MAGYAR DESIGN 2017 sajtóközlemény

A MAGYAR DESIGN felvállalt célja, hogy a design szemléletet közelebb hozza a látogatókhoz és igyekszik a designerek együttműködését is katalizátorként segíteni. Új platformokat teremt a szakma és a nagyközönség találkozására, így a tavaszi OTTHONDesign kiállításon immár hagyományosnak tekinthető MAGYAR DESIGN tárlat mellett most már a Design Hét Budapest keretein belül is második évben jelentkezett programmal.              


Programunk a eseménysorozat hivatalos része

4 designer a MAGYAR DESIGN Magazin fotózásán

Baróthy Anna, Bergovecz László, Kerékgyártó András és Pataki Dávid kifejezetten a Design Hét Budapest alkalmából hívták életre a PDSIGN stúdióban azt a saját tervezésű tárgyaikból megkomponált pop-up fotóműtermet, melynek minden eleme izgalmas történetet rejt. 

        

Más és más tervezői koncepció, formanyelv és anyaghasználat fedezhető fel a bútorokban és tárgyakban, mégis mindegyik munkának fontos jellemzője a magas minőség, időtállóság és gondos megmunkálás. Jól illeszkednek a legkülönfélébb enteriőrökbe, mind funkcionalitásukban, mind megjelenésükben új színt visznek a mindennapokba.  

Az érdeklődők október 13. és 15. között közelebbről is megtekinthették a design tárgyakat, a műterem életét, valamint kipróbálhatták, belehelyezkedhettek különböző stílusú terekbe, sőt egy profi fotós segítségével meg is örökíthették az általuk életre keltett kompozíciót!

A MAGYAR DESIGN esemény keretében lehetőség nyílt a tervezőket is megismerni, akiket műhelytitkokról, világjobbító designról, és fenntartható üzletmodellekről is kérdezhettek a látogatók.

Üveg és textil kapcsolatában rejlő lehetőségekről mesélt a Luminari Glass csapata, a Fészek Részek alkotója pedig a bolygó- és felhasználóbarát design rejtelmeibe adott betekintést. A PDSIGN formatervezőjétől megtudhattuk miként lehet történettel bíró beszédes anyagokból kortárs alkotást létrehozni, míg a Plydesign bemutatta a rétegelt, hajlított fából készült bútorcsalád legújabb tagjait. 

A designerek a Heinrich Udvar kreatív miliőjében várták az érdeklődőket

IDŐPONT:

  • 2017. október 13. péntek 14:00-20:00 – Fotózás és beszélgetés a tervezőkkel
  • 2017. október 14. szombat 11:00-18:00 – Fotózás és beszélgetés a tervezőkkel
  • 2017. október 15. vasárnap 11:00-18:00 – Képszerkesztés, vetítés és beszélgetés a tervezőkkel

HELYSZÍN: PDSIGN Stúdió, Budapest, Üllői út 32. XV. ajtó

További információ az eseményről:
Facebook:
https://www.facebook.com/events/190973668113624/
Instagram: md_live_d7