• #
  • #

A Jövő Otthona

2018-ban A Jövő Otthona van a középpontban, képletesen és ténylegesen is. A kiállítók termékei, szolgáltatásai is számos speciális újdonságot tartalmaznak majd. A lakberendezési és design tematikát felölelő OTTHONDesign egyik pavilonjában viszont – a tavalyi nagy siker után idén is - ténylegesen felépül A JÖVŐ OTTHONA. 150 négyzetméternyi „kiterített” lakásban a smart home legélhetőbb, a mindennapok kényelmét elősegítő megoldásait mutatja majd be.

Az elsődleges cél, hogy a látogatók számára bemutassa, a technika teljes mértékben a lakók szolgálatában áll, az ő kényelmüket szolgálja, és az okos megoldások egy lakásban mára már nem feltétlenül csak a luxuskategóriájú házakban elérhetők. Mindezt a Lakberendezők Országos Szövetsége által tervezett skandináv stílusú enteriőrökben elhelyezve. Világos, könnyen áttekinthető, élhető terek, természetes anyagok találkozása a legkorszerűbb technológiákkal és csúcsminőségű design termékekkel. Meleg tapintású fa felületek és puha textíliák szemben a hideg, rideg kövekkel és fémekkel; nőies, finom arany árnyalatok és férfias sötét tónusok; geometrikus és organikus formák – megannyi ellentét alkot harmonikus egyensúlyt a térben. A 2018-as Jövő Otthona az életünk minden területén elérni kívánt egyensúly téri leképeződése. Egy olyan otthon, ahol  mindenki egyformán fontos, ahol a közösségi terek minőségi idő együtttöltését szolgálják, míg a privát terek az egyén maximális kikapcsolódására adnak lehetőséget.

A 2018-as Jövő Otthona stand megismerteti a nagyközönséggel a legújabb technológiákat és termékeket, elérhető közelségbe hozza a skandináv életszemléletet és irányt mutat nekünk az elkövetkező évekre. Legyünk akár szakmabeliek, akár az otthonukat építő-szépítő laikusok, közös felelősségünk, hogy az életminőségünket, hogylétünket befolyásoló tereinket úgy alakítsuk, hogy azok hosszú távon hozzájáruljanak mindennapi jól-létünkhöz.

Bővebben A Jövő Otthonáról a CONSTRUMA magazin 18. oldalán olvashat.

A virtuális túráért kattintson IDE!

Együttműködő partnereink:

AGC Glass Hungary
Alexy Üvegtechnika Orosháza
Aristo bútor
Casati Color
COP Rendszertechnika
Dorimpex 
Elektrokamleithner 
Elektrokamleithner - Tutondo
Elter Világítás
Europa Design
Geberit / Keramag -KOLO
Hannabi
Heat4all 
Holland Pázsit
IBD
IKEA
Inoxmester Team
JAB
Kandalló Centrum
Kludi 
Komandor Hungary
Labaro Kft.
Magyar Napelem Szövetség
Meligen
Mercedes Benz Smart
Miele
Newedge 
Nonoart Konyhastúdió 
Rigips
Roland
Solthy Gallery
Sonte
SpaTrend, Parador
Tubadzin 
VIR Lab

Bővebben együtműködő partnereinkről: ITT

 

Virtuális túra